Menu
Gildia PiĆ³ra na Patronite

I coz, ze serce moje sie rani,
I coz, ze nic nie moge.
Jestem pustka.
I wiem,ze nie moge
Lecz chcialbym chciec
Kajdany zerwac chcialbym,aby byc przy Tobie.
Tylko tyle...:-P

5419 wyświetleń
48 tekstĆ³w
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. BądÅŗ pierwszy!