Menu
Gildia Pióra na Patronite

2 in 1

ich miłość pachnie mcdonaldsem.
choć już nie posiada
równych skrzydeł. nie chce chodzić spać.
to przywilej.
ciosa, drąży
słowami słowa - w nich jeszcze gładkie
kamienie. doraźnie nieuchwytne.
na wyłączność
wiary w równość uczucia.
kiedy na ekranie ktoś zabija
razem mocno zaciskają oczy.

30 318 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących
  • silvershadow

    2 February 2017, 16:55

    Dzięki, Adnachiel. Pozdrawiam.

  • Adnachiel

    2 February 2017, 12:30

    Świetny wiersz i bardzo wartościowy.
    Dobrze, że jesteś :)