Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Ich dłonie takie zimne
Pod kołdrę się wkradają
Raz dotkną mego ciała
I zasnąć mi nie dają

Na swej szyi dziś czuję
Języki ich parzące
Na talii ich pazury
Wbijają się okropnie

Znów krew na moich rekach
I już nie mogę przestać
Z diabłami chcę zamieszkać
Tak, chcę się z nimi przespać

8621 wyświetleń
80 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!