Menu
Gildia Pióra na Patronite

* Królowa Nocy * (piosenka)

http://www.youtube.com/watch?v=wQ7CrAtiL2U
Dziecko we krwi, oczy we mgle,
serce na zawsze kocha Cię.
Przeszłość we łzach, w pułapce zła,
tak bardzo chce wydostać się ...

Królowo Nocy, pochłoń w twe oczy dziś mnie!

Pewnego dnia zjawił się on ...
potwór imieniem Al Kohol ...
matkę mą zjadł, pożarł mój dom,
szczęście potargał w kawałków sto.

Królowo Nocy, pochłoń w twe oczy dziś
mnie już na zawsze, w rękach twych duszę mą miej!

* Dla Joasi * a także dla Scorpiona oraz Marcina Kaspra.

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących