Menu
Gildia Pióra na Patronite

LEPSZY RAJ (piosenka)

http://www.youtube.com/watch?v=P2iN0PItAQU
Zło grząskim bagnem jest, uważaj by ... by nigdy nie wpaść w nie ...
Tam, zanim przyjdzie śmierć, to piekło jest i ono jest, tak jest
najgorsze z wszystkiego ...

Lepszy Raj, pamiętaj ... Lepszy Raj, pamiętaj.

Twe życie skarbem jest, zatem go strzeż - demony przepędź precz!
Nienawiść błędem jest - to ciężki grzech, zawiedzie Cię na dno
najgorsze z wszystkiego ...

Lepszy Raj, pamiętaj ... Lepszy Raj, pamiętaj ...

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!