Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabij Kłamstwem- Zgiń Od Prawdy

http://www.youtube.com/watch?v=NvdSvzQTihc

Nienawidzę kłamstwa
brzydzę się nim
potrzebuję doktora
takiego w prawdy sił

Zabija mnie od środka
choć na twarz przyjmuję
zabija mnie od wewnątrz
już nie wytrzymuję

Czasem kłamię sam
zabijam i ja
lecz to, co robicie Wy
daje potok

- moje łzy.

I Ty mnie zabij
bo na co prawda
w łeb mnie kłamstwem
nieważna ma skarga...

Czuję winny się
wżdy oskarżam Was
bo wy już sami siebie
kłamiecie, nie roniąc

- jednej łzy.

Obsesje dziwne mam
nie, nie wierzę wam
doktorze trzymaj nóż
wyrżnij ten we mnie

- drzemiący znój.

81 776 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    30 January 2013, 15:34

    Z tego co wiem, to niektórzy nie mają z tym problemu... O ich własnym kłamstwie nie wspomnę...

    Nie wiem, może kwestia wychowania, kultury... A może tak jest nam lepiej, bo prawda boli...

  • scorpion

    30 January 2013, 14:58

    Tak, że gdyby nie autor wiersza to byłabyś samotna w twierdzeniu, że jest on interesujący :)

    Lubię, ale najczęściej robię to świadomie ;]

  • Papużka

    30 January 2013, 14:54

    że niby jak mam rozumieć Twoją wypowiedź ?
    lubisz zadzierać nosa :)

  • scorpion

    30 January 2013, 14:46

    Widać zaliczasz się do grona nielicznych, którzy tak twierdzą... Cóż, gdyby nie ja i moje wysokie mniemanie o sobie to byłabyś pewnie jedyna :D

  • Papużka

    30 January 2013, 10:46

    interesujący...