Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Tylko szept..~~

http://www.youtube.com/watch?v=6KIwX9DOpMM
tekst do piosenki Brytney Spears

Zabrakło słów i nas jest mniej
Puste dni, zniknął sen
Zbudziłam się los zabrał cię daleko
Słyszę tylko szept rozdartych serc co krzyczą gdzieś
I ten głos woła nas do siebie
Pragnę znowu śnić i obiecuję sobie że powrócisz tu
By zostać w moim sercu

Czas minął w nas nie dając szans
By zrobić krok zostawił łzy
Ktoś uczył nas by wierzyć w to co dobre
Lecz nie wiedział że to tylko blef co boli tak
A w sercu żal rośnie coraz głębszy
Nie ma takich szans by wierzyć znów w treść tamtych słów
Już nie ma nas zamknięto bramę nieba

Tak jest ty wiesz to fakt
Proszę wybacz
Mój świat zbyt mały jest by zastąpił Ciebie..

To los tak chciał i zabrał nam co dobre w nas
Dzisiaj wiem no cóż i nie płaczę już bo brak mi łez
Tak musi być ,chcę żeby wzeszło słońce
Słyszę tylko szept rozdartych serc co krzyczą gdzieś
I znów ten głos woła nas do siebie..

109 552 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • AsiKa

    31 October 2013, 21:14

    Ileż w tym uczuć, tęsknoty, piękne te strofy, :) podziwiam ...śliczne.... i troszkę jest mi to bliższe, bo to tak jakby znowu o mnie :0

  • krysta

    31 October 2013, 00:35

    "To los tak chciał...''- osobno ,a sercem złączeni...pięknie napisany wiersz...

    Pozdrawiam na dobranoc Agnieszko :)