Menu
Gildia Pióra na Patronite

* FOR JOAN * (poem-song)

http://www.youtube.com/watch?v=j9pZ5C-RHT4
MY BEAUTIFUL JOANNA, YOUR HAIR IS LIKE THOSE LEAVES ...
I SEE THEM NEXT TO MY HOME ...
THEY'RE DANCING ON THE TREES.
I FEEL YOUR SIGHT ABOVE ME, YOUR FACE IS ON THE SKY,
YOUR SUN SHINES DOWN UPON ME ...
IT'S YOUR HEART FOREVER MINE.

Ref : MY GIRL, I KNOW YOU SINCE LONG YEARS
AND YOU BELONG TO ME, I KNOW YOU'LL MARRY ME,
'CAUSE YOU ALSO LOVE ME ...

SO MUCH THAT NO WORDS CAN DESCRIBE IT BABY ...
SO MUCH THAT NO WORDS CAN DESCRIBE IT HONEY.

MY BEAUTIFUL JOANNA, MY DEAREST DEAREST LOVE ...
YOU SAVED ME LIKE AN ANGEL FROM HORRID DEVIL'S SWAMP.
I WAS FIGHTING LIKE A SOLDIER TO GET CLOSER TO YOU
AND I MADE IT ... I AM CLOSER,
SO THERE'S NOTHING WE CAN'T DO.

(repeat refrain)

SOON WE WILL MEET AGAIN MY BABY ...
SOON WE WILL MEET AGAIN MY HONEY.

(repeat refrain)

* FOR JOAN *

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    27 May 2019, 17:27

    Nemażaczo :)

  • 27 May 2019, 15:07

    odleciałem

    Mike, wielkie dzięki

  • Moon G

    27 May 2019, 10:30

    Bo dla Ciebie i o Tobie ;*

  • Michaelowa

    27 May 2019, 09:39

    piękne