Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mogę być... wszystkim...

http://www.youtube.com/watch?v=i7IK9YurlVU

Wszystko co we mnie najlepsze
zachowam... tylko dla Ciebie.
Zapłonę... jak ognień w kominku.
Roziskrzę gwiazdą na niebie.

Gdy zechcesz zostanę tancerką.
Ustami roztańczę się w Twoich.
Nie będę... bierna w uczuciach.
Nie żałuj dla mnie więc... swoich.

Będę promieniem słońca o świcie.
W każdej minucie doby... radością
a potem snem po wspólnej nocy.
W zmysłowych szeptach... miłością

Albo rozkwitnę kwiatem w ogrodzie
maciejką... pod Twymi oknami
lub wiatrem. Tak chcę być wiatrem
i... bawić się Twymi włosami.

Spójrz na mnie proszę i powiedz
czy... mogę dla Ciebie coś zrobić?
Co jeszcze mogłabym sprawić takiego
by... piękniej Ci życie ozdobić?

A może kroplą deszczu zostanę
i... zmyję zmęczenie z Twej twarzy...
mogę być wszystkim. Jeśli zapragniesz
wszystkim... co serce wymarzy.

55 160 wyświetleń
395 tekstów
57 obserwujących
  • krysta

    21 March 2013, 13:48

    Cudeńko:)
    Agnieszko marzenia się spełniają !!!
    :))

  • agniecha1383

    21 March 2013, 03:45

    ogromnie dziękuję za odwiedzinki ...że czytacie mnie...dodajecie takiej wiary że chce się pisać...że jest dla kogo nie tylko dla mnie by uspokoić duszę:)
    Gdzieś tam...wiersz ma swojego odbiorcę i mam nadzieję że tak samo wzrusza czułością jaka ukryta w słowach...wszystkich serdecznie pozdrawiam:)

  • Gaia

    20 March 2013, 20:21

    Agnieszko to jest tak cudne, że zabieram.
    Pozdrawiam serdecznie :))

  • misiek45

    20 March 2013, 11:51

    Agnieszko cudny wiersz ,pięknie ułożone słowa są w nim melodią uczuc-milutko ,tym wierszem sięgnęłaś gwiazd:))-milutko pozdrawiam na dzień dobry:)

  • Papużka

    20 March 2013, 10:22

    Agnieszko :))) Dziękuję, bo wiersz jest wyśmienity... a muzyczka ach... :) kawa smaczniejsza, a poranek uśmiechem nadziei namalowany... :) Miłego dnia życzę ...

  • I.Anna

    20 March 2013, 08:22

    Tak, to jest taka piękna miłość, oddana. Ofiarowane szczerozłote serce.
    Pięknie móc tak czuć, niech to nigdy się nie zmieni.
    Pozdrawiam