Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dniem poskromiona...

http://www.youtube.com/watch?v=gHjurGeTbXc

Co noc wymykam się myślami
niby... niewinnymi.
Niezawstydzona...
błądzę korytarzem nocy
drżąc z podniecenia że
znów oto ujrzę jakże umiłowaną
śpiącą postać.
Grzesznie...
wpatruję się w Twoje oblicze
jakby... liżąc wzrokiem...
wysysając z ust całą miłość
którą... tak trudno sięgnąć
za dnia co... poskramia.
Więc czekam aż zajdzie
by... znów wykraść się
w objęcia Twoich snów
pozostać...
wtulona nagą piersią w tors
i udem wplecionym w Twoje...
drażniąc zmysły śmiałością ust
delikatnie piętnuję uczuciami
szepcząc to co za dnia
jest... nieosiągalne...

55 160 wyświetleń
395 tekstów
57 obserwujących
  • miramija

    19 February 2013, 08:21

    Noc rządzi się swoimi prawami :)

  • misiek45

    18 February 2013, 11:33

    Piękny i zmysłowy wiersz Agnieszko z nutką erotyki-pozdrawiam na dzień dobry :))

  • Papużka

    18 February 2013, 05:27

    piękny.. taki jak lubię... ah oh ih :)