Menu
Gildia Pióra na Patronite

zbiór wspólny

https://www.youtube.com/watch?v=_UpcgELKk64
od Boga
mocą ramienia
co na sercu wypisane

d r ż y
wstydem przed grzechem
i pełnią spichlerzy
praw
głów marnych
co mienią się
chwastem

wszystko co Boże
utęsknione
do końca niepojęte
lśni w darze
o korzyść dba
nie swoją

gdyż jest
miłością

mądrością

ś w i ę t e

84 153 wyświetlenia
2127 tekstów
24 obserwujących
  • wdech

    24 July 2017, 20:39

    dziękuję Mirku
    pozdrawiam

  • fyrfle

    23 July 2017, 16:26

    To jest Poezja! !