Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jest taka Piękna miłość ?

https://www.youtube.com/watch?v=RoIWquTYtzY
nie opisana a wypłakana,
nie poznana a dotkliwa,
nie namacalna - święta
a wciąż gorąca, niespełniona bo za czysta,
stara i przeszła a wciąż żywa,
zapomniana bo zbyt bolesna?
nie ogarnięta bo zbyt głęboka?
Trudna i piękna,
żałuję, pamiętam, będę.
Czuję więc obiecuje.
Niczego nie oczekuję.

141 191 wyświetleń
1617 tekstów
12 obserwujących
  • 17 October 2017, 21:35

    owszem,ładne :)

  • 16 October 2017, 21:27

    Ładne.
    Miłego wieczoru. :)

  • onejka

    16 October 2017, 20:54

    ostatni wers mówi wszystko...
    jest, ale mało kto wie, albo wiedzieć chce