Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość to nie gadżet

https://www.youtube.com/watch?v=fdX0WUELLs8
jesień...
unoszę brwi

podziwiam
jeszcze bardziej

woda życia - uodparnia
mieszają się
kolory

ech... one

partner do własnych marzeń
to unikat
dziś nie modne jest
płynąć pod prąd do nieba

wszystko co nie jest obojętne
jest w a ż n e

84 151 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
  • wdech

    15 October 2017, 21:21

    :P
    np. pani starsza i młodzian?
    Jak u płemieła makarąna?

    i tak bywa
    na szczęście nie jest to norma

  • 15 October 2017, 20:41

    zdecydowanie nie o filmie piszę
    raczej o modzie na wiązanie w supeł małżeński jesieni z wiosną
    pozdrawiam

  • wdech

    15 October 2017, 19:00

    na filmie, osoba o srebrnych włosach - to ojciec panny młodej
    odprowadzający ją, ślubną aleją pod ołtarz
    taki zwyczaj

  • 15 October 2017, 16:52

    a propos gadżetów
    chłodna kalkulacja -
    kobierzec usypany
    jego srebrnymi włosami
    jej pączkami