Menu
Gildia Pióra na Patronite

A potem?

Horyzont życia zatonął w fioletach
a nicość we mgle ostrzyla swe szpony
za mało kolorów na tarczę tęczy
zbyt niskie na kołysankę tony
i lustro pęka gdy gaśnie zarowka
i stajesz tak blisko gdy jestem daleko
i znowu wszystko co teraz nas czeka jak mały kotek co rozlał mleko...

27 460 wyświetleń
235 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!