Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moja Hania :D

Honda, jak wujek Google jest niezawodna...

Może na trasy wydać się niezbyt wygodna,

Przy skromnej B serii osiągi ma niebywałe...

Siła spokoju do mnie powraca i znów sto czterdzieści się kręci,

na drugim biegu, a jeszcze się mieści!

Odcinka strzela, to jest normalne...dla zniemczonego auta nieosiągalne.

Hania psuje się tylko gdy właściciel to dupa.

Lub w ślimaczym tempie wolnomyśliciel.

Oleju tylko trzeba pilnować gdy jazda wariacka nas czeka.

Ale nic więcej Hani nie dolega, zero usterek... Za to ja uwielbiam :):)

4387 wyświetleń
51 tekstów
4 obserwujących
  • czarna mamba

    19 December 2012, 09:38

    hhmmm wiem ze to maszyna hhmmm i wiem jaka ...mam z nia zdjecie:)hej:)zajebista:)

  • No_One_

    19 December 2012, 08:37


    Nie bardzo wiem, co
    napisać...
    to nawet wiersz
    nie jest.