Menu
Gildia Pióra na Patronite

Letters like feathers

Listy jak pióra

Historia, która się nie wydarzy,
łapie mnie na tym, że jeszcze żyję,
bo wciąż szukam blizn. Te na
łopatkach miały szczególne znaczenie.
Nie widzę żadnych. Odeszły.

Z tobą było podobnie. Kiedy nie mogę
wytrzymać - nie przywierasz jak magnes.
Do bólu. Wszystko tak nienaturalnie
pęka. Gdy widzę purpurowe niebo
i spadające pióra za tamtym słońcem

jest zachód. Skrzynka pocztowa Edenu.

147 025 wyświetleń
1739 tekstów
256 obserwujących