Menu
Gildia Pióra na Patronite

Hej, okrutny świecie...

Hej, okrutny świecie,
spójrz, jak wiele mi obiecałeś.
Hej, okrutny świecie,
spójrz, jak wile mi zabrałeś

Grałem wyznaczone przez Ciebie skrzypce,
nie widząc w lustrze własnego odbicia.
Zakopując swe marzenia głęboko pod ziemią,
czekając, aż kolejne deszcze pustynię podleją.

Hej, okrutny świecie,
zboczyłem z Twojej ścieżki.
Hej, okrutny świecie,
będę podążał swoją własną.
I nic tego nie zmieni.

4582 wyświetlenia
66 tekstów
5 obserwujących
  • fyrfle

    10 October 2015, 11:14

    Dopóki pozwalamy by naszym życiem powodowały obce istoty(w tym Bóg i Jego Rodzina), dopóty będziemy obcy w swoim życiu.

    Wuj Stah