Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mikołajowo.

habydajhabydajhabydaj
takmówiękiedyniepotrafięmówić.
ohoho, znowu to!
śnieg, śnieg, śnieg
polska rzeczywistość, smutam
śnieg szary, śnieg żółty.
płatek plus płatek
metafora! weee. ja plus TY!
płatkowa rodzina!
ale mi starczą trzy litery.
poturlaj się ze mną w rozkoszy snieżynce
Ja, Ty i moje mokre rynce.
aaa! narząd, który puka ?
krzyżówka to jest!
liter pięć, high five!
atmosfera kolorowa i świecąca
cynamon, piernik i lasek. PACHNĄCA!
mniam, mniam. sałatka po żydowsku
i barszcz z uszkami
Odgryze Ci ucho, bo mam ochote
gryźć. Ciebie. mniam, mniam.
i Kewin sam w domu po raz kolejny
Ja tez, nie ma Ciebie.
smutam. jemioła i marzenia
smutam znowu.
Nie ogołocę Cię z igieł
Nie ozdobię Cię mym ozorem
Nie wyciągnę bombek z opakowania
smutam. aaa.
brutalnie przywiązać do kominka
rozpalić ogień namiętności
mozemy się poprzebierać
za Mikołaja i Mikołajową
hołhołhoł.

6198 wyświetleń
72 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!