Menu
Gildia Pióra na Patronite

Takie sny...

Gwiazdy świecą, noc jest piękna,
Szkoda tylko że,
Nie ma Ciebie obok mnie,
Była by piękniejsza,
Co napisać Tobie mam,
sam już nie wiem,
Skoro nie ma Ciebie przy mnie,
W taką noc jak ta.

ref.

Śnij o mnie śnij,
A ja będę śnił o Tobie,
I spotkamy się we śnie,
Lepsze to jak nic,
Śnij o mnie śnij,
A ja będę śnił o Tobie,
I spotkamy się we śnie,
Właśnie w taką noc.

Napisz proszę ile to,
Już minęło dni,
Ile nocy tulę Cię,
Tylko w moich snach,
Cóż napisać Tobie mam,
W taką noc jak ta,
Jedno co możliwe jest,
Spotkać Cię we śnie.

Gdybym mógł tak chociaż raz,
Obudzić nasze sny,
Spotkać Cię, lecz już nie tak,
Jak to bywa w snach,
Ale cóż, skoro los,
Czasem mówi pas,
Pozostają tylko sny,
Lecz ich nie obudzisz.

Tekst piosenki, którą dedykuję osobie,
która kiedyś była nie tylko w moich
snach...

1281 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
  • Archangel_Marco

    18 March 2012, 22:01

    Obyście znowu się spotkali i byli szczęśliwi. Napisałeś naprawdę pięknie. Brawo.