Menu
Gildia Pióra na Patronite

A gdy przyjdzie..

Gubią swoje twarze
dawno zapomniani,
Noszą gorycz w sercach,
bo są niekochani.
A gdy miłość przyjdzie
twarz radosna płonie,
Światło nocą budzi
grzeje ludzkie dłonie.

9240 wyświetleń
92 teksty
26 obserwujących
  • Malusia_035

    19 June 2015, 20:10

    bardzo ładny

    Pozdrawiam :)

  • RozaR

    19 June 2015, 08:26

    Z tego wynika że od miłości się grzeją

  • mill

    19 June 2015, 05:33

    .....ładny wiersz. ...;)...

  • krysta

    18 June 2015, 22:56

    ładnie, wiersz z nadzieją...
    pozdrawiam :)