Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bóg zapłać

Grzeszymy
naiwnie wierząc
że Bóg nam wybaczy

wysyłając innych
do piekła

135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    30 November 2014, 09:19

    zazwyczaj u siebie złego nic nie widzimy, za to u innych...aż nadto

    miłej niedzieli:)

  • onejka

    29 November 2014, 21:54

    albo naiwnie wierzymy, że nasze grzechy przy innych to pikuś...

  • wdech

    24 November 2014, 17:59

    nazwę to tak...

    chyba dlatego, że jednak istnieje wielu święcie przekonanych, że dziabeł* wypłaci w dolarach