Menu
Gildia Pióra na Patronite

Natura(lne) myśli

Gryzą mnie myśli obgryzają ja(k)błko
Zatrute pijane uderzają do głowy
Budząc falę pieśni tak
Smętnych mgliście to liście
Tak żółte stare zardzewiałe
Natura pięknie otacza ten chaos
Syczy żmija bieży jeż dokoła koła
Myśli nieuczesanych włosów
Trzymają się tak mocno
Aż boli ból oka mierzący te wiersze
Wyraz zagubienia na ścieżce

5705 wyświetleń
65 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!