Menu
Gildia Pióra na Patronite

Śmierć nie istnieje

Gra muzyka
Kończy się płyta
Nadchodzi cisza
Nie mając nóg

Jest światłość ...
Gaśnie płomień ...
Zjawia się ciemność
Choć zamknięte drzwi

Jest życie
Ustaje oddech
Przychodzi śmierć
Choć jej nie ma
Tylko życia brak

103 438 wyświetleń
1204 teksty
141 obserwujących
  • szpiek

    24 November 2015, 20:33

    Dzięki, spokojnej nocy ;)

  • Cris

    24 November 2015, 20:27

    ciekawy wiersz.
    pozdrawiam.
    :)
    :