Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gitarra

Graj, w duszy mi graj
o Zaświecie,
Tam, gdzie płonie wieczny ogień.
I gdzie tylko Ty i ja
Zatraceni w wiecznym tańcu
Miłości...

Nie przestawaj,
Nie odkładaj gitary!

Graj, w duszy mi graj
o Zaświecie,
Tam, gdzie płonie wieczny ogień.
I gdzie tylko Ty i ja
Zatraceni w wiecznym tańcu...
ze Śmiercią!

Nie ma nas,
Nadszedł kres.
Jest tylko pustka
I ten drgający dźwięk...
Strun
Już nie dla mnie
I Ciebie...
W tym śnie!

7006 wyświetleń
31 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!