Menu
Gildia Pióra na Patronite

Smak zdrady

Gorzki to miód
Napar z piołunu rozrywa duszę
Czarna polewka podana

Tęsknie do smaku gorzkiej czekolady
O poranku chcę jedynie smakować
Kawę z kardamonem
Rozbudzać zmysły smakiem cynamonu
Smak duszy spokoju

2629 wyświetleń
28 tekstów
0 obserwujących
  • 28 February 2015, 07:15

    kardamon to mnie inspiruje ,, sobowtóra także , myślę . od strony zdrady ;););)