Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pogoń

Gonisz coś
Poświęcasz coś w imię czegoś
"Coś" zawsze tracisz
"Czegoś" nigdy nie zyskasz
W konsekwencji
Wszystko co stworzyłeś umiera
Pogrążone w fałszywej obietnicy lepszego jutra
W tym ona
Bo zapomniałeś jak wy kiedyś
Bez pogoni
Bez czegoś
Szczęśliwi

1480 wyświetleń
32 teksty
3 obserwujących
  • Cris

    16 September 2016, 22:41

    w gonitwie idzie się zatracić...ciekawy wiersz.
    :)