Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krzew róży

Gnamy w tej rozpaczy
Pełni smutku i żalu
Błądzimy, jak ten wiatr w polu
Bez celu

Unikamy szczerych spojrzeń
Unikamy szczerych odpowiedzi
Boimy się odrzucenia
Boimy się bólu

Zapominamy już, jak to jest
Być kwitnącym krzewem róży

18 375 wyświetleń
159 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!