Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głupi Ja

Głupi Ja tak zaczynam swój wiersz,
Bo nie wiem czy ty wiesz.
Że chciałbym Cię bliżej poznać
A nie tylko marzenia doznać.
Ponieważ jestem nie śmiały
I trochę skrępowany.
Może to przez twą urodę?
Tracę przy Tobie głowę.
Albo tak jak na początku?
Może Brak mi również rozsądku?
Więc zrobię to co robić umiem,
Przeleję na kartkę strumień,
Napiszę kilka zwrotek,
Bo w głowie mam kołowrotek

2974 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
  • 19 February 2019, 09:17

    Ono już dawno jest w kawałkach, a oprócz kleju przyda się dobry modelarz, żeby to wszystko dobrze posklejać. Pozdrawiam

  • asiunka89

    18 February 2019, 21:54

    Uciekaj póki Twoje serce jest jeszcze w jednym kawałku. W tym wypadku żaden klej nie pomoże.