Menu
Gildia Pióra na Patronite

[tytuł] pławię

[głupie nawiązanie brzmienie]
płowieję
płaszczę

[rozwinięcie]
udaję udawanie by płakać
obiecuję krzyżując jezusa za plecami
odwracam się i czekam

[zapętlenie że niby coś]
zareagujesz
jak czy w ogóle i nic

[niedorozwinięcie]
tylko cisza
to te dźwięki których nie słyszymy a jesteśmy przekonani
że ich nie ma

tak po prostu
jedynie między nami
a pełno

[zakończenie bo ponoć choć nie wiem]
a wszystkie ruchy wykonuję w jednym ściśle określonym celu
by nie pokazać że tak jak i ty ja też zawsze jestem nagi [i quasipuenta]
i nic co jest nie ma tak naprawdę żadnego znaczenia
dla tego kim jestem
gdy nie kocham

42 460 wyświetleń
808 tekstów
64 obserwujących
  • sand

    7 November 2011, 20:27

    ...i nic co jest nie ma tak naprawdę żadnego znaczenia
    dla tego kim jestem
    gdy nie kocham

    to wyjątkowe i
    boli

  • 6 November 2011, 11:27

    Biorę fragmentami.

    A ten najbardziej.

    a wszystkie ruchy wykonuję w jednym ściśle określonym celu
    by nie pokazać że tak jak i ty ja też zawsze jestem nagi
    i nic co jest nie ma tak naprawdę żadnego znaczenia
    dla tego kim jestem
    gdy nie kocham

  • danioł

    6 November 2011, 00:17

    ok

  • danioł

    6 November 2011, 00:14

    pewnie piszesz lepiej
    aż nie zajrzę