Menu
Gildia Pióra na Patronite

FOR REDEMPTION

Głowa w tabernakulum
Głuche jęki rozchodzą się po kościele
Krew dziewic płynie z kielicha
Nastoletnia hostia drażniona językiem
Krzyż płonie ogniem inkwizycji
W tle słychać szczęk żelaza
Rzędy nastoletnich chłopców
W armii pedofila
Twarze pełne nadziei
Na zbawienie poprzez genitalia
Obślizgła dłoń gładzi
Główkę poniżej pępka
Wciskanie marnych obietnic
Wprost do odbytu
Jęk, prośba, oddech, ból
Modlitwa szeptana do ucha
Pornograficzne zbawienie
Głośny krzyk rozpaczy
Łzy, wrzask
Dźwięk wydzieranej czystości
Uderzenie, trzask
Drzwi, strach
To tylko wiatr
Ojcze nasz, Zdrowaś Maryjo
Wierzę w porno
Dzika podnieta, mała orgietka
Krzyż, ołtarz
Przeraźliwy krzyk
Krew cieknie po posadzce
Tętnice pulsuję
Nóż drży w niepewnych dłoniach
Kapelan upada, umiera
Tak dla zbawienia
Amen.

4301 wyświetleń
59 tekstów
5 obserwujących
  • czarna mamba

    21 October 2012, 14:31

    wowwwwwwww no to pojechales:)