Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wybory .

Głosy które słyszę w mojej głowie
Nie chcą dać o sobie zapomnieć.
Siedzę pod blokiem na ławce zielonej,
Na swej dzielnicy kłamstwem znużonej.
Chce lecz nie mogę o przeszłości zapomnieć,
Chce lecz nie mogę bliznom na ciele zapobiec.
Nie wiem co będzie jutro, nie wiem czy dożyję,
Jutro potraci mnie samochód, albo dam sobie w żyłę.
Nie wiem co jutro z moja mamą będzie się działo
I czy mój tata wróci do domu cało.
Żyjemy na świecie gdzie człowiek rozlicza człowieka,
Jak nie dasz mu szluga to lepiej uciekaj,
Zabiją Cię za to że się krzywo spojrzysz,
A jak mu coś powiesz to odpowie ze Cię pogrąży.
Wykrzyczy Ci w twarz że zabije Ci rodzinę
A Nasza policja, tak naprawdę dobrze z Nimi żyje
Po pracy ustawki, zabawy i wspólne gry w karty
I nic takiemu nie zrobisz bo ma plecy w psiarni.
Albo jesteś z Nimi, albo przeciwko
To tylko Twój wybór i Twoje ryzyko...

5614 wyświetleń
58 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!