Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głos spalony przez blask
głupstwa ukryte w kłamstwie
mimo tego wrak,który gromadzi samotność
jest pusty...podczas deszczu
blask potrzebny jest nam do życia
każdego dnia...
czasem piękno ukazujące czyjeś emocje
skradnie moje serce...pozostawi płacz
uciekłam nie oglądając się za siebie
kawałek twojego życzenia
kawałek twojej przeszłości ...będzie tam
niebo koloru różowego dotyka moją skórę
wracam do przeszłości przesiąknieta pokusą
i moje serce znów boli...
udawany śmiech,smutek,udawana miłośc
udawane słowa,miewam ich już dość
aby żyć-wyrzucę tę suknię
wołam ...wszystkiego co najlepsze
do jutra...
https://www.youtube.com/watch?v=UQ92eyxnxmQ

63 077 wyświetleń
1378 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!