Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prostytucja.

Głód
samotności
jak go zaspokoić?

Ból
jak narkomania
da się go ukoić?

Ktoś Cię opuścił
ale czy był?

Ktoś Cię w przepaść puścił
a Ty lecąc
puszczasz się dalej...

81 770 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    9 June 2013, 12:22

    Może lepiej nie... Nie lubię się dzielić ;]

  • 9 June 2013, 12:13

    hahahah, może ktoś się dołączy ;)

  • scorpion

    9 June 2013, 12:08

    ;] Nie musisz proponować takich rzeczy przy wszystkich, od tego jest priv :D

  • 8 June 2013, 23:07

    haha

    nie chcesz się ze mną puszczać?

    hahah

  • scorpion

    8 June 2013, 21:08

    Drwina ludzka
    i ich śmiech
    to tylko pusty
    nieważny bek.

    Tylko nie ciągnij mnie za sobą...

  • 8 June 2013, 20:25

    to nie kochanka
    ale sypiam z nią
    choć śmieją ze mnie się i drwią

    No i idę puszczać się dalej.

  • Kamila 6

    30 May 2013, 00:01

    Piękne metafory, bardzo poruszające pytania.

  • poprawna

    29 May 2013, 15:32

    Bo tak łatwiej, bo tak łatwiej...