Menu
Gildia Pióra na Patronite

(Nie)uczucia

Głaskana słowem
Dotykana spojrzeniem
Płonę cała żywym płomieniem

Tulona wspomnieniem
Pieszczona marzeniem
Tęsknie za twoim spojrzeniem

Całowana uczuciami
Obsypana zmartwieniami
Czekam na to co będzie z nami
………………………………..
Kochana sercem?
Wielbiona duszą?
Kiedy uczucia me wyruszą?

1770 wyświetleń
20 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!