Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trup.

Gęsta wydzielina z nosa
z uszu płynie ropa
usta rozdziawione
krwią przyozdobione

Ryk radości
z oczodołów pryska
kruk białko kole i szponami
łeb przegniły ściska

Radość kruka
niezmierzona
i żony morderczyni
niech zła baba skona!

81 586 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • Insomniaa

    31 March 2013, 19:06

    no i takie wiersza też trzeba umiec pisać.
    buziak ;)

  • czarna mamba

    31 March 2013, 09:18

    o ja....jaki straszny hmmmm w taki dzien:(wiec ja troche slonca ci przekazuje:)