Menu
Gildia Pióra na Patronite

?

Gdzie teraz jesteś moja połówko?
Wiem, że gdzieś jesteś...
Czy też czekasz na mnie?
Ja czekam niezłomnie...
Czy też czujesz mą obecność?
Ja Twą czuję nieustannie...

Daj mi znak, że nie oszalałam.

Czy to już obłęd?
Ja nazywam to wiarą...

Jesteś? Czekasz? Czujesz?
Żyję nadzieją...

13 894 wyświetlenia
28 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!