Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

będę tam

gdzie noc tańczy z gwiazdami
a świt oblany rosą
wyczekuje złocistych promieni słońca

gdzie każdym dotykiem
podkreślasz Moje istnienie

gdzie szepty pachną Miłością

będę tam
dla Ciebie .

Dedykowany ...N ღ

15.06.2016
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=juzMD1GCAf8

56 060 wyświetleń
914 tekstów
93 obserwujących
  • Iภғĭภĭтε βℓค¢қ

    ładnie ładnie :))
    pozdrowionka ! :))**

  • Cris

    19 July 2016, 12:28

    Ujmujący, wymowny wiersz.
    Pozdrawiam serdecznie Malusia :))