Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdzieś
za mgłą
moich marzeń
stoisz,
patrzysz na mnie,
a ja zamyślona
w przestrzeni
Twoich ramion
niczego już nie pragnę,
w uśmiechu Twym
znalazłam
mój świat,
do którego idealnie
pasuję,
w spłoszonej duszy mej
Twój obraz
namiętnością
delikatnie szkicuję...

78 384 wyświetlenia
347 tekstów
254 obserwujących
  • Voyage

    16 February 2011, 16:10

    Ehhh...Anno...Twoja wrażliwa dusza i słowem pięknie maluje i cuda farbami potrafi tworzyć...
    No i jak nie marzyć , by taką artystkę dla siebie nie zdobyć ?

    ;)

  • Voyage

    13 February 2011, 15:18

    Z lubością czytam takie cudeńka...ehhhh...;)
    Ciepło pozdrawiam Anno..

  • anna kowalczyk

    13 February 2011, 01:53

    ...dziękuję Grażko...:)

  • 13 February 2011, 01:51

    Powiem krótko - PIĘKNIE :)
    Ode mnie +

    Pozdrawiam serdecznie :)