Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miejsce dla duszy

Gdzieś wszechświecie jest miejsce
dla snu i jawy,
wszędzie gdzie to możliwe,
aby miłość bez strachu i bez żalu
pojawiła się w umyśle.
By zmysły ciepłem dotknięte
niczym tatuaż trwale się zachowały.
Jest to miejsce lekkości i szczęścia,
gdzie emocje odzyskują czystość
a marzenia z czułością w parze tańczą
Znajdę tam też miejsce,
gdzie ból nie wyklucza nadziei ,
gdzie czas otwiera drzwi do miłości
nie zamykając bram śmierci.
Miejsce gdzie pewni swoich marzeń
i czasu, który odszedł na zawsze -
zatrzymał się jeszcze uśmiech
zakładnik miłości.
Miejsce to duszy wibrowanie
to kotwicowisko wieczności...

2629 wyświetleń
28 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!