Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzies w kąciku oka,
Nawet przy uśmiechu,
Smutek sie wierci.
Ile oczami-
oczu i twarzy możesz zobaczyć
Lub może nie patrząc
Odkryć niewidzialne.

2194 wyświetlenia
40 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!