Menu
Gildia Pióra na Patronite

[horyzont]

gdzieś tam ...
za horyzontem myśli
szaleństwo nocy
zabijane codziennością dnia
unoszę się w górę
otoczony skrzydłami anioła
pond to co tutaj
myśli szybują ku raju bram
spoglądam w dół
wzrok przebija się przez chmury
dusza tańczy z radości
serce miarowo odmierza rytm
gdzieś ...
za horyzontem ...myśli

(2001)

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!