Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzieś pomiędzy nami
zostało serce
wzgardzone łzami
skrapla się.

Gdzieś pomiędzy dniami
uśmiech zgasł
witając się z ciemnością
brakuje gwiazd.

Gdzieś pomiędzy życiem
plątamy się w snach
jakby były wspomnieniami
gdy minął już czas.

Gdzieś pomiędzy nami
zatracamy się
gdy wczoraj historią
ciężko o oddech.

147 651 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • marka

    30 March 2019, 21:27

    Prima.