Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzieś pod skórą drzemią
wszystkie grzechy świata

odkryję przed tobą
mroczny urok dnia
gdzie pod ręką ludzie noszą
fundament dzisiejszego zła

odwróć na chwilę głowę
spuść wzrok
pod nogami znajdziesz

marzenia
ludzkie sny
niespełnione porzucone odłożone
na nigdy-nie-nadchodzący czas

47 969 wyświetleń
306 tekstów
144 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!