Menu
Gildia Pióra na Patronite

Razem dziś

gdzieś na bezludnej wyspie
piosenkę o tobie w tęsknocie nucę
słowa płyną jak modlitwa
w ręku trzymam chustkę
z zapachem wspomnień
tak mi smutno
tak mi żle
jeden krok dzieli nas od siebie
już za moment
juz za chwilę
wzburzone morze wzniesie cię na ląd

juz biegniesz po omacku
w mgle
piaszczysta plażą
w twoich oczach perły słońca
kołysza wiarę
ubrana jestes w płaszcz tęsknoty
on słyszy moje wołanie
nie zatrzymuj się
odnajdziemy wyśnione
dwa białe motyle

1191 wyświetleń
17 tekstów
3 obserwujących
  • Krzysztof Hess

    3 April 2015, 23:11

    Przyjemnosc po mojej stronie :)

  • ewelli

    3 April 2015, 18:53

    Dziękuje za opinie.

  • Krzysztof Hess

    3 April 2015, 11:49

    Wiesz co... nawet fajna piosenka by z tego była jakby akordy dodał :) Pozdrawiam serdecznie.