Menu
Gildia Pióra na Patronite

zgubiła się wena

***
gdzie się zgubiła ta moja wena
już dwa miesiące mija a jej nie ma

mówisz że zimno że śnieg że mrozy
że dzień krótki
nie uwierzę w twoje wymówki

wracaj czym prędzej
jesteś tu potrzebna
nowe wiersze chcę pisać
o tym że wiosna wkrótce
słowiki trele i maj

w maju zakochani chodzą pod rękę
wzdychają do gwiazd
trzeba pomóc im przetrwać miłości czas

chcę pisać tęskne i miłosne wiersze
wracaj czym prędzej
tak mocno za tobą tęsknię...

twoja fanka

© MaJa

7846 wyświetleń
60 tekstów
3 obserwujących
  • silvershadow

    25 January 2016, 15:59

    ładnie ;-)