Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdziekolwiek

Gdziekolwiek byś się udał otaczają Cię szarzy ludzie skrywający mroczne tajemnice.

Idąc chodnikiem Twoje kroki odbijają się echem od brudnych ścian.

Lecz jest miejsce gdzie Twe kroki są muzyką, jest to mój świat w którym lśnisz pełną gamą barw.

Choć ja dla Ciebie jestem taka ja inni.

1567 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!