Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdziekolwiek

Gdziekolwiek byś się udał otaczają Cię szarzy ludzi skrywający mroczne tajemnice. Idąc chodnikiem Twoje kroki odbijają się echem od brudnych ścian. Lecz jest miejsce gdzie Twoje kroki są muzyką, jest to mój świat w którym lśnisz pełnią barw wyróżniając się z tłumu. Coć ja dla Ciebie jestem taka jak inni.

1567 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!