Menu
Gildia Pióra na Patronite

przyjaciel

Gdzie jesteś mój przyjacielu?
Potrzebuję Cię
płaczę, mój przyjacielu
nie będzie jak było.
Już nawet nie pamiętam jak wyglądasz.
oddzielają nas od siebie mój przyjacielu.
Czy może choć trochę tęsknisz?
Pamiętasz mnie mój przyjacielu?
Rozmijamy się całkiem.
mogę tego nie wytrzymać mój przyjacielu,
a jeśli nie wytrzymam to nadal będziesz moim przyjacielem?
Chyba, że nigdy nim nawet nie byłeś.

2392 wyświetlenia
23 teksty
5 obserwujących
  • cytlopka

    5 May 2013, 19:26

    jakże ja to dobrze znam ..pewnie nigdy go nie było skoro go nie ma :<

    Pozdrawiam, trzymaj się ciepło :)