Menu
Gildia Pióra na Patronite

myśli płoche (pytania)

gdzie jesteś
co robisz
wiem
obiecałem nie pytać
lecz serce
ma za nic słowa

159 503 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    26 March 2011, 16:19

    ...bo serce bywa konsekwentne inaczej...
    Pozdrawiam Adamie;)

  • Nika789

    26 March 2011, 12:44

    niesamowicie prawdziwa ta miniaturka. dotyka...

  • motylek96

    26 March 2011, 10:29

    Krótko lecz na temat...
    Pytać nie chcemy,lecz serce żąda odpowiedzi