Menu
Gildia Pióra na Patronite

zagubienie

Gdzie jestem?
Pośród tłumu, czy pośród ludzi?
Maszeruję ślepo
i nie wiem nawet, jaki mam cel.
Mijam to samo co dzień.
Szukam sensu.
Marzę i wracam do przeszłości.
Chcę nowego, ale na starym fundamencie.
Zadaję mnóstwo pytań,
nie słyszę odpowiedzi.
Błądzę, krążę.
Widzę tyle twarzy, a żadnej nie rozpoznaję.
Nie pamiętam jak się tu znalazłam
i dlaczego.
Gdzie jestem?

4403 wyświetlenia
35 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!